Beperkingen en waarschuwingen

Denylist met programma's

Op de blacklist staan standaard de volgende programma's:

We raden aan dat u deze instellingen ongewijzigd laat als u schadelijke inhoud in de browser wilt blokkeren en de computer volgens een schema wilt blokkeren.

Compatibiliteitsproblemen

Kaspersky Safe Kids is niet compatibel met Microsoft Internet Explorer 8 en programma's in Windows 8-stijl.

Kaspersky Safe Kids voorkomt gegevensuitwisseling via het QUIC-protocol (Quick UDP Internet Connections). Browsers gebruiken een standaard overdrachtsprotocol (TLS of SSL) ongeacht of de ondersteuning voor het QUIC-protocol is ingeschakeld in de browser.

De firewall kan het netwerkverkeer voor Kaspersky Safe Kids blokkeren. Als u een privéfirewall op de computer hebt (bijvoorbeeld als een component van antivirussoftware), bescherm hem met een wachtwoord. Het kind zal niet in staat zijn firewallinstellingen te wijzigen om Kaspersky Safe Kids te omzeilen.

Voor meer informatie over de compatibiliteit van Kaspersky Safe Kids met andere browsers leest u de volgende artikelen:

Compatibiliteit met Yandex.Browser

Compatibiliteit met Opera

Compatibiliteit met Mozilla Firefox

Beperkingen van Norton Security

De netwerkactiviteit van Kaspersky Safe Kids kan worden geblokkeerd door Norton Security als dit programma op de computer is geïnstalleerd en ingeschakeld. We raden aan dat u de Norton Security-instellingen beveiligt met een wachtwoord om dit te voorkomen.